Wednesday, August 3, 2011

Politiskt Inkorrekt skändar Utöya-offren

Medan Björn Söder tar till alla skamgrepp i försöken att tysta ner den för Sverigedemokraterna besvärande debatten om Sverigedemokraternas förhållande till den pro-israeliska och islamofoba högerextremism som låg till grund för Anders Berhing Breiviks besinningslösa terror och massmördande attackeras nu Norge av den ökända främlingsfientliga bloggen Politiskt Inkorrekt. Bland annat liknas Utöya-offren vid "Hitler-Jugend"

Politiskt Inkorrekt som har mycket nära relationer till Sverigedemokraterna via bl.a partiets internationelle sekreterare Kent Ekeroth och dennes bror Ted har därmed nått ett lågvattenmärke som torde bli svårt att överträffa.

I ett inlägg betitlat ”Något är ruttet i Norge – elitens anti-semitism” framställs Norge som det mest anti-semitiska och anti-israeliska landet i Europa idag. Bland annat påstås att:

I norsk media finns inte sällan ”skämt-teckningar” där den evige juden framställs i enlighet med klassiska anti-semitiska föreställningar. Ungefär på det sätt som juden framställdes i Goebbels propaganda och i den gamla ryska anti-semitiska traditionen.

Politiskt Inkorrekt tycks vilja urskulda Anders Berhring Breiviks massmördande genom att påstå att:

Eliten verkar inte att förstå att den kan ha väckt ett stort raseri i folks djupa inre genom att vägra lyssna på motståndare till multikulturalism, islamisering och massinvandring av stora grupper av muslimer som inte har minsta behov eller ens intresse av att integreras i sitt nya land.

Politskt Inkorrekt och dess gamar kanske borde söka medlemskap i stollekyrkan Westboro Baptist Church.


No comments:

Post a Comment