Tuesday, September 21, 2010

"Med morot och piska ska vi få judarna att lämna Sverige"

"Med morot och piska ska vi få judarna att lämna Sverige".

Nej, men så får man väl inte säga heller. Är inte det hets mot folkgrupp?

Jo, rimligen. Men om vi byter ut ordet judarna mot "muslimerna" så är det själva kärnan i vad Kenth Ekeroth, sverigedemokraternas "internationelle sekreterare" och numera ledamot i Sveriges riksdag, säger.

SD-Küriren anser att vi ska ta Kent Ekeroth på orden. När en mobb tidigare i år attackerade flyktingar i Vännäs ursäktade Kent Ekeroth dessa pöbelfasoner på sin blogg.

Enligt Kent Ekeroth går det inte att vara troende muslim och svensk på en och samma gång.

Kent Ekeroths rasistiska uttalanden är några av de mest flagranta exemplen på de rasistiska värderingar som ligger till grund för Sverigedemokraterna. Kent Ekeroth har en stark position inom partiet och är den drivande kraften bakom Sverigedemokraternas muslimhatarkampanj.

SD-Küriren har tidigare uppmärksammat Kent Ekeroths rasistiska skriverier:



3 comments:

  1. Kent är Jude själv och tyvär som höger sionist ser nytta med fördjupade konflikter mellan West och Islam, Läs Jpost.com minst en gång i månaden så förstår ni min poäng. Ledar sidan på israeliska höger tidningar är mer aggressiva mot "multikulturalister" bland europas politiker än SD någonsin.

    ReplyDelete
  2. Att högersionister systematiskt försöker provocera fram antimuslimska stämmningar i Europa är ingen större hemlighet.

    ReplyDelete
  3. Det är svårt att ta någon som tror att islam är en ras på allvar.

    Du vet väl att antisemitism var en del av nazismen.

    'Att högersionister systematiskt försöker provocera fram antimuslimska stämmningar i Europa är ingen större hemlighet'

    Ovan påstående visar att det är fult att ljuga för de flesta - men inte för muslimer.

    För er icke-muslimer som läser detta så är det givetvis muslimerna som trakasserar judarna till att lämna Sverige och Holland, detta tystas förövrigt ner. Vidrigt och skrämmande.

    ReplyDelete