Sunday, September 5, 2010

Sverigedemokraternas rasistiske chefsideolog. Del 2

En stor del av sverigedemokratenKenth Ekeroths blogginlägg utgörs av ett kollektiv skuldbeläggande av invandrare från framför allt Mellanöstern och Nordafrika. Om någon person ur denna grupp gör sig skyldig till något våldsbrott, är Kent Ekeroth snabbt ute och fördömer "MENA-invandrarna" och ropar på stopp från invandring från denna del av världen.

Inte nog med det, Kent Ekeroth påstår att är skillnad på dessa invandrares våld och exemplevis svenskars våld:

"Våldet från kanske i främsta hand personer från MENA-länderna har inte att göra med enstaka psykiskt sjuka personer, som var fallet t.ex. med Anders Eklund. Nej, det våldet bottnar i att de har helt andra föreställningar om hur våld används"



Att Englas mördare Anders Eklund INTE är psykiskt sjuk bekommer tydligen inte herr Ekeroth. Passar inte verkligheten in i Kent Ekeroths rasistiska världsbild, så är det verkligheten det är fel på.

Vid det uppmärksammade bråket på en parkeringsplats i Landskrona där som ledde till att en 78-årig kvinnas död var de rasistiska gamarna snabbt på plats för att kunna sprida sitt rasistiska hat. Här erbjöds ett utmärkt tillfälle för nynazister och rasister för att hetsa mot poäng på vad de kallar "det svenskfientliga våldet".

Givetvis var även Kent Ekeroth snabbt ute och gamade.
Till Kent Ekeroths stora förtjusning visade det sig att den skyldige var en invandrare från Mellanöster. Ekeroth var inte sen att hänga ut den skyldige.

http://kentekeroth.se/2010/04/02/parkeringsmordet-mojlig-forovare/

Trots att det i detta fall inte rörde sig om mord utan grovt vållande till annans död, envisas Kent Ekeroth med att kalla den skyldige för "parkeringsmördaren". Att mannen i fråga dessutom lider av en psykisk störning knystar inte Ekeroth ett ord om. Sådana "detaljer" passar inte in i den rasistiske chefsideologens svartvita världsbild.


No comments:

Post a Comment