Sunday, June 26, 2011

Ted & Kent Ekeroth - männen bakom Politiskt Inkorrekt?

Att det nu tack vare bloggaren Absolute Banana kommer fram att riksdagsmannen Kent Ekeroths (Sverigedemokraterna) samarbete med den ökända rasistsajten Politiskt Inkorrekt är betydligt djupare än vad som tidigare framkommit kan knappast komma som en överraskning för den som har den mista kunskap om Bröderna Kent och Ted Ekeroths verksamhet.

SD-Küriren kan nu avslöja att Ted Ekeroth är direkt inblandad i PI:s verksamhet. Och det är han själv som säger det. För drygt ett och ett halvt år sedan blev PI på grund av sitt rasistiska innehåll bannlysta från WordPress. Det föranledde Ted Ekeroth att skriva detta på sin blogg:


















"Vi håller för närvarande på att färdigställa vår egen dedikerade server, dit vi sedan kommer flytta PI till vår egna domän för att sedan överge WordPress.com för gott."

Säger alltså Sverigedemokraternas IT-chef Ted Ekeroth. Mycket tydligare kan det inte bli.

En inte alltför vågad gissning är att det är Ted Ekeroth som står för de pro-israeliska och antiarabiska/antimuslimska inslagen på PI. Ted Ekeroth har bland annat fått pris av Sionistiska Federationen för att han spridit pro-israelisk propaganda. Det hela var en pinsam historia eftersom Sionistiska Federationen inte kände till att Ted var sverigedemokrat. Ted Ekeroth drev vid den tiden den extremt pro-israeliska sajten FIDIM. Denna är numera nerlagd. Ted Ekeroth har väl antagligen fullt upp med den betydligt mer framgångsrika sajten Politiskt Inkorrekt.


2 comments:

  1. Ted citerar från PI, det är inte han som "säger" det.

    ReplyDelete
  2. Det finns ingen sådan text i PI:s arkiv:

    http://politisktinkorrekt.info/2010/01/page/2/

    De första som rapporterar detta är fulbloggen Rakt på Sak som drivs av partitopparna i SD-Landskrona:

    http://magnusarvidsson.blogspot.com/2010/01/politiskt-inkorrekt-har-sparrats-av.html


    Delvis samma text publiceras även senare på http://natverkmotpk.blogspot.com/2010/01/newsflash-politiskt-inkorrekt-aterigen.html

    Denna blogg uppger som källa sverigedemokraten Dragan Klaric.


    Idel kända sverigedemokrater inklusive Ted Ekeroth ryckte till undsättning när PI spärrades. Men inga andra. Det är svårt att tänka sig att Sverigedemokraternas egen IT-chef inte skulle vara insyltad.

    ReplyDelete